Grunnkurs A

Velkommen til kurs i Bodø i september. Høsten er ofte den vakreste tiden her nord. Om våren uteblir vet vi at høsten kommer. Med sol og vakre farger. Og RIB-tur til Saltstraumen.

date_range 9/29/2020 - 10/2/2020
location_on Bodø
Meld meg på

Kurset legger vekt på å gi en innføring i hva som særtegner allmennmedisin som fag og praksis, innsikt i Helfos rolle, takstbruk og refusjonsordninger, i tillegg til innføring i lover, regler og forskrift som regulerer praksisdrift og legevaktsarbeid.

Vi legger også opp til at deltakerne skal ha det sosialt under kurset og vet at god mat er viktig for trivselen. Derfor har vi lagt opp til middager på gode og hyggelige restauranter i Bodø. Stella Polaris kommer innom ved kursstart og orienterer om RIB-tur til Saltstraumen, som alltid er et høydepunkt. Påmelding før lunsj første dag.

Merk at vi avslutter til lunsj klokka 13.30 på kursets siste dag. Det går fly 14.55 til Oslo. Flyplassen ligger i Bodø sentrum. Det tar bare 10 minutter å gå fra flyplassen til kurshotellet. 

Alle må ha tatt nettkurs som er del 1 av kurset i god tid før kursstart. Her er lenke til nettkurset.

Som obligatorisk forberedelse til grunnkurs A skal alle deltakerne gjøre en audit med registrering av hvilke diagnoser som forekommer over tre arbeidsdager i egen praksis. Registreringen teller med 45 min i kurs-programmet. Skjemaet vil bli gjennomgått i grupper på første kursdag. Auditskjemaet ligger tilgjengelig inne på grunnkurset på Legeforeningens nettkursportal. 

Legeforeningens ALIS-utvalg har laget "Oppstartshåndboka til allmennpraksis" med gode og konkrete råd til ferske allmennleger.

 

 

Praktisk informasjon

Kursavgift på 6700,- faktureres en måned før kursstart sammen med dagpakkene (700 pr dag) og bestilte middager,-. Merk at kurset må være betalt før kurset for at kursbevis utstedes. Dette kursbeviset er viktig for å få utgifter refundert fra Fond II. 

Påmeldingsfrist 29. august 2020

Avmeldingfrist er 29. august 2020. Ved avmelding etter denne dato refunderes kursavgiften kun ved dokumentert sykdom. 

Det er forhåndsbestilt en del rom på Radisson Blu i Bodø. Her er bookinglenke

PS. Dersom du ankommer 28. september må du endre ankomstdato og velge avreisedato øverst på siden og så trykke «SHOW RATES» for å aktivere endringen før du går videre.