Helsepolitisk konferanse i Alta

Høstens store høydepunkt for mange tillitsvalgte er den helsepolitiske konferansen som lokalforeningene i de seks nordligste fylkene er sammen om å arrangere. I Alta blir det mye spennende helsepolitikk, tillitsvalgtkurs, masse sosialt og god mat.

date_range 02.09.2019 - 04.09.2019
location_on Alta
Meld meg på

Det jobbes med å banke programmet endelig, men vi kan allerede nå love mange spennende innledere og gode debatter. Det blir også tillitsvalgtkurs for både sykehusleger og dere som er i kommunehelsetjenesten. Med oss har vi også våre sentrale tillitsvalgte, og konferansen gir gode muligheter for å bli kjent med organisasjonen du tilhører. 

Tirsdag 3. september blir det tur og festmiddag på Sorrisniva, et fantastisk sted rett utenfor Alta. Alle utgifter til reise og opphold dekkes i sin helhet av lokalforeningene som er arrangør. Begrenset antall plasser. Ta kontakt med din lokalforeningsleder og si at du vil være med. 

Praktisk informasjon

Flybilletter ordner Bente Grønnesby med. Ta kontakt med henne på bente.gronnesby@st-legeforening.no. Kjekt om dere er raske ute med å melde dere på og bestille flybillett. 

Under merknader skriver dere om allergener og spesielle ønsker fra hotellet. 
Vi starter med lunsj kl. 12.00 den 2. september og avslutter med lunsj kl. 12.00 den 4. september.