Grunnkurs D

I slutten av mai er det lyst hele døgnet i Bodø og alt ligger til rette for gode dager på grunnkurs D. Kurset er nyrevidert av dyktige allmennleger som har lang erfaring med forskning og kunnskapshåndtering i allmennpraksis.

date_range 28.05.2018 - 31.05.2018
location_on Bodø
Meld meg på

Nordland Legeforening har alltid hatt fokus på at kurs også skal by på mye sosialt. Her er vi så heldige å ha gode samarbeidspartnere som tilbyr rafting til Saltstraumen, kystvandring og tur til Keiservarden. Mat er også viktig. To av kveldene inviteres dere med på middag. Hundholmen brygghus byr på lokal og kortreist mat på fjøl og Ohma på asiatisk tapas.

 

Praktisk informasjon

Kursavgiften er på 6100,-. Den faktureres sammen med et adm. gebyr på 150,- og bestilte middager en måned før kursstart. 

Kurset starter 10.30 og det er mulig å reise til Bodø med morgenflyet 28. mai. Ekstra overnatting fra dagen før dekkes av Fond II når det er nødvendig. Kurset avslutter rundt 14.00 på siste dag.Informasjon om hotell mm kommer i velkomstbrevet etter påmelding.

Vi bruker Radisson Blu som fast kurshotell på alle grunnkursene våre. Folkene der står på hodet for oss og dere, og har en service man knapt finner andre steder. Her finner du bookinglenken til rombestilling som sikrer deg avtalepris. Du betaler 1745 i halvpensjon og en ekstra dagpakke på 660.  Mer om det i velkomstbrevet. PS. Dersom du ankommer 27. mai må du endre ankomstdato og så trykke «search again» til venstre i bildet for å aktivere endringen før du går videre

Avmeldingfrist er 2. mai. Ved avmelding etter denne dato refunderes kursavgiften kun ved dokumentert sykdom. Ved avmelding før 2.5 tilkommer et administrasjonsgebyr på 500,-.