Kursoversikt

Nyfødtmedisinske prosedyrer

DET ER FULLT PÅ KURSET. Kurset organiseres med 3 stasjoner med spedgris som er anestesert. Først gjennomgang av aktuell prosedyre, deretter ferdighetstrening med repetisjon for alle deltagere. Kurs i nyfødtmedisinske prosedyrer har kun 12 plasser tilgjengelig.

Se mer info

Akuttmedisinkurs for legevaktspersonell i Bodø

Kurset er arrangert etter rammeplan utarbeidet av Nasjonalt kompetansesenter for legevaktsmedisin og godkjent av Helsedirektoratet. Også godkjent som det obligatoriske klinisk emnekurset i spesialiteten allmennmedisin.

Se mer info

Grunnkurs C

Velkommen til Bodø på kurs. Vi lover dere tre innholdsrike dager med inspirerende foredrag, god mat og flotte omgivelser. I januar kommer sola og lyset endelig tilbake til folket i nord.

Se mer info

Grunnkurs B i Lofoten

Velkommen til grunnkurs B som denne gangen er flyttet til Lofoten. Om du kommer søndag får du eksklusiv fjelltur med kursleder og kommuneoverlege Jan Håkon Juul som guide.

Se mer info

Grunnkurs D 2020

Velkommen til grunnkurs D i i september 2020. Aktuelle og spennende innledere, rafting til Saltstraumen og sosiale kvelder med god mat. Flyplassen ligger i sentrum og du når kurshotellet til fots på 10 minutter.

Se mer info