Kursoversikt

AVLYST! Tillitsvalgtmøte og medlemsmøte i Mosjøen 16. april 2020

MØTET ER AVLYST. Styret i Nordland legeforening inviterer tillitsvalgte på Helgelandssykehuset og medlemmer på Helgeland til møte 16. april i Mosjøen. Kristin Utne, leder i Ylf og Nils Kristian Klev, leder i Allmennlegeforeningen deltar.

Se mer info

AVLYST! Emnekurs i gastroenterologi og gastrokirurgi for allmennmedisin

AVLYST! Tradisjonen tro inviteres det til vårkurs i Harstad. I år blir det klinisk emnekurs i gastroenterologi-/-kirurgi for allmennmedisin. Det blir også båttur med Anna Rogde, verdens eldste seilende skonnert og servering av baccalao.

Se mer info

Dagskurs i lungesykdommer og nettkurs KOLS

Nordland Legeforening arrangerer klinisk emnekurs i lungesykdommer 26. august i Bodø. Kurset består av en nettdel om KOLS på 6 timer og 9 timer dagskurs om lungesykdommer. Kan være at kurset kjøres som webinar.

Se mer info

Legefest på Bådin med minikonsert

Nordland Legeforening inviterer til legefest fredag 28. august på Bådin. Ta med partneren og bli med på årets happening. Minikonsert med Torunn Christiansen og mat fra Brødrene Berbusmel. Kåring av årets Nordlandsdoktor.

Se mer info

Grunnkurs D

Velkommen til grunnkurs D i i september 2020. Vi følger med på epidemisituasjonen, men satser på at kurset kjøres. Enten i Bodø eller som webinar. Det er trygt å melde seg på. Du kan melde deg av 1 mnd før kursstart.

Se mer info

Samfunnsmedisinsk kurs G

Kurset har fokus på kommunikasjon og formidling, rådgivning og samhandling. Praktisk medietrening de to siste dagene. Mye sosialt med middager, arktisk kystvandring og muligheter for rafting i Saltstraumen.

Se mer info

Grunnkurs B i Lofoten

Velkommen til grunnkurs B som denne gangen er i Lofoten. Om du kommer søndag får du eksklusiv fjelltur med kursleder og kommuneoverlege Jan Håkon Juul som guide. Merk at kurset er flyttet fra april til september.

Se mer info

Grunnkurs A

Velkommen til kurs i Bodø i september. Høsten er ofte den vakreste tiden her nord. Om våren uteblir vet vi at høsten kommer. Med sol og vakre farger. Og RIB-tur til Saltstraumen. MÅ KANSKJE KJØRES SOM WEBINAR. DA DELTAR DU HJEMMEFRA.

Se mer info