Kursoversikt

Klinisk emnekurs i hudsykdommer

Troms Legeforening arrangerer klinisk emnekurs i hud og venerologi i allmennpraksis på Thon hotell Harstad 6. og 7 juni 2019.

Se mer info

EKSTERN ARRANGØR: Kunstig intelligens i helsetjenesten

Nasjonalt senter for e-helseforskning og Helse Nord RHF har gleden av å invitere ledere og klinikere i norsk helsetjeneste til konferansen Kunstig intelligens i helsetjenesten i Bodø 18. og 19. juni 2019. Godkjent for spesialiteten allmennmedisin.

Se mer info

Festmiddag på Bådin

Nordland Legeforening inviterer til festmiddag på Bådin ifm årsmøtet. Her serveres det en fantastisk buffet fra Barbusmel. President Marit Hermansen kommer for å orientere om aktuelle saker fra sentralstyret. Kåring av årets Nordlandsdoktor.

Se mer info

Helsepolitisk konferanse i Alta

Høstens store høydepunkt for mange tillitsvalgte er den helsepolitiske konferansen som lokalforeningene i de seks nordligste fylkene er sammen om å arrangere. I Alta blir det mye spennende helsepolitikk, tillitsvalgtkurs, masse sosialt og god mat.

Se mer info

Grunnkurs A

Velkommen til kurs i Bodø i september. Høsten er ofte den vakreste tiden her nord. Om våren uteblir vet vi at høsten kommer. Med sol og vakre farger. Og RIB-tur til Saltstraumen.

Se mer info

Samfunnsmedisinsk kurs G

Kurset har fokus på kommunikasjon og formidling, rådgivning og samhandling. Vi ser på helsearbeid i et flerkulturelt samfunn, risikoformidling og det samfunnsmedisinske rollespill. Praktisk medietrening.

Se mer info

Nyfødtmedisinske prosedyrer

Kurset organiseres med 3 stasjoner med spedgris som er anestesert. Først gjennomgang av aktuell prosedyre, deretter ferdighetstrening med repetisjon for alle deltagere. Kurs i nyfødtmedisinske prosedyrer har kun 12 plasser tilgjengelig.

Se mer info

Akuttmedisinkurs for legevaktspersonell i Bodø

Kurset er arrangert etter rammeplan utarbeidet av Nasjonalt kompetansesenter for legevaktsmedisin og godkjent av Helsedirektoratet. Også godkjent som det obligatoriske klinisk emnekurset i spesialiteten allmennmedisin.

Se mer info